Soorten beugels

Deze hieronder genoemde soorten beugels zijn de meest voorkomende beugels. Afhankelijk van het behandelplan worden één of meerdere beugels tijdens de behandeling aangemeten. De vier verschillende beugels en het resultaat van de behandeling kun je hieronder lezen.

De buitenbeugel >
Activator >
Vaste beugel >
Retentiebeugel > 
Onzichtbare beugel >
 

Onzichtbare beugel

Je Air Aligner® of Invisalign® behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners die je om de 2 weken vervangt door een nieuwe set. Elke aligner is op maat gemaakt, alleen voor jouw gebit. Telkens wanneer je een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal je gebit geleidelijk verschuiven -stapje per stapje, week na week- naar de gewenste positie die je orthodontist heeft voorgeschreven.

Meer nog, met de unieke ClinCheck® software van Align Technology wordt de behandeling vooraf virtueel in het kleinste detail uitgewerkt. Het computermodel berekent de reeks van bewegingen die je tanden zullen ondergaan. Je ziet vooraf hoe je gebit er op het eind zal uitzien. Vanuit het voorgestelde ClinCheck® model worden je op maat gemaakte, transparante aligners vervaardigt.

Als je klaar bent voor een stralende lach die je mooier maakt, dan is de Aligner behandeling behandeling het antwoord.

De beste manier om je lach te veranderen zonder je dagelijks leven op zijn kop te zetten.